Bygdebok

I bygden pågår som alla vet goda arbeten på många olika nivåer. Ett Leader-projekt bedrivs i bygden om att sammanställa en bok. Just nu är arbetsnamnet “Ervallaboken” och om titeln är den samma när utgivningen sker återstår att se då den skildrar många olika platser i bygden. I kön till serveringen på midsommarafton kom Bo Werneström fram och bad om en efterlysning via bygdenytt.se om “alldagliga” bilder från bygden. Nutida bilder att låna för att vara med i boken från jaktlag, kompisträffar, spontanlek mm mm. Mejla dessa direkt till warnstroms@telia.com så hamnar dom i rätt inbox. Denna bok kommer i samma veva som bygdens DVD, vilka julklappar ni har att handla i år. Missa inte allt gott arbete som sker och kom ihåg att uppskatta detta på alla håll och kanter.

20140621-014524-6324116.jpg

Share on Facebook