Sommarcafé

Då var det äntligen dags för årets café i kyrkbyn att slå upp portarna. I Järle vid stationshuset har ju cafét varit öppet en tid och där är det öppet alla dagar 10-18 under sommaren. Cafét vid kyrkbyn är stängt måndagar och tisdagar. Onsdagar är det öppet 11-20 och To-Sö 11-17. Onsdagskvällarna kommer det hända något arrangemang från de olika arrangerande föreningarna. Ikväll på premiärdagen uppträder bygdens trubadurer, BOWE 18-20. Ifjol det första året som i efterhand visa sig vara en riktig succé hade ju “förskolebygget” som stamgäster. Nu hoppas vi lappar, skyltar och sociala medier hjälper till att hålla kundunderlaget uppe. Precis som ifjol är varje veckoförening ansvarig för sin vecka och huvudansvaret ligger på Per-Åke (sommarjobbarna) och Anita (Hembygdsgården) att allting rullar på hela sommaren. Boulen flyttar sina kvällar under sommaren från torsdagar till onsdagar 18:00 och den nybildade sektionen inom ESK ansvarar Claes Lindblom för ang avgifter och skötsel mm. Man kan spela övriga tider också så klart men på onsdagskvällar finns boulesektionen på plats. Kort och gott, njut av en levande landsbygd nära dig!

20140622-024101-9661378.jpg

Share on Facebook