Ny månad och inlägg 913…

Känn på den, 913 raka inlägg för bygdens bästa. Detta halvårsskifte innebär att bygdenytt.se har funnits i exakt 2,5 år. Den 1 januari 2012 började denna interaktiva anslagstavla. Detta för att bygdens alla föreningar och organisationer skall kunna samarbeta i olika arrangemang och evenemang. Dels också för att så långt det bara går inte krocka med varandra.
Detta gör jag för kärlek till den bygd man är uppvuxen i och gett mig den trygghet och självförtroende i min uppfostran. Jag vill sprida alla goda exempel som finns i vår bygd för boende och besökare. Alla människor och platser som är värda att visas upp för att de är just människor och platser i vardagen. Inga rubriker, inga hjältar fast det är precis det dom är och får dessa rubriker här, bygdens vardagshjältar. Platser som vi här tar för givet och inte ser som våra smultronställen.
Bygdenytt.se har denna sommar utvecklats med “sommarplågan” bygdetv och vad nästa steg blir i höst återstår att se. Många galna idéer finns, och visionen om den varma, händelserika och trygga bygd börjar infinna sig. Hårt och enträget arbete ger till sist alltid utdelning. Ni människor som mejlar och tipsar om olika saker, känn er delaktiga. Ju fler tips ju mer levande landsbygd kommer det bli, om det nu kan bli ännu mer levande. Jo då nöjd får man inte bli men stolt kan man få vara, tack för ert stöd. Helt ovärderligt och det återstår att se om det kommer 913 inlägg till på raken och bygdenytt firar fem år, 2017.
Att bygdenytt.se behövs visar ju antalet besök såväl per dag som totalt, ofattbara siffror då man bara delger er saker som händer här i vardagen. Kort och gott, man ska bli glad över att besöka bygdenytt.se och få en kort och alldaglig info med tillhörande kalender. Likaså med bygdetv, goda exempel och glädje är det viktigaste att spegla vår underbara bygd på film.

Njut, idag firar bygdenytt.se 2,5 år och 913 otroligt ofattbara inlägg. Till och med jag tar mig för pannan 🙂 men lite firande blir det allt, ett välförtjänt sådant!

20140701-005037-3037722.jpg

Share on Facebook