Bygdens sommarcafé

Först och främst direkt från hjärtat, tack! Nu kör vi på länge än för den bygd många av oss strävar efter. Kul att så många vill vara delaktiga det värmer gott i själen. Idag puffar vi för bygdens två caféer. Järle kör ju alla dagar 10-18 medans det vid hembygdsgården i kyrkbyn kör, On-Sö 11-17 med extra öppet på onsdagar till 20 pga arrangemang och uppträdande samt boule. Bygdetv kommer om några avsnitt “testa” de båda caféerna och dela ut betyg utifrån, smak, service, priser mm mm, missa inte detta. Undertecknad och Niclas tackar för gensvaret från såväl samarbetspartners och boende som alla vill på sitt sätt bidra till att fler program producera. Vi dyker upp där ni minst anar det för er skull att ni sen kan dela och visa vänner hur vacker bygd som finns här med så mycket arrangemang. I morgon presenteras sommarens “deluxhelg” i bygden med galet mycket att uppleva. Glöm inte bort fikat nu i våra sommarcaféer, allt för en levande bygd vågar inte ens tänka tanken om bygden vore karg, ödslig och händelsefattig. (Hujedamej)

20140701-233436-84876019.jpg

Share on Facebook