Bygdeklassikern

Många galenskaper ligger man bakom och detta året är ju andra “varvet” av bygdens egen “klassiker”. Under lättsamma former med familjen som träningskompisar så genomför bygdens invånare detta. Ervallarännet töade ju bort i vintras men Järletrampen genomfördes i maj. Simningen sker i nyrustade Norsebäcksbadet den 17/8 på kvällen (1km) och löpningen (10km) i början av oktober. Igår lördag genomförde undertecknad sin tredje “en svensk klassiker” i och med att målgången nåddes i Vansbrosimmets “varma” vatten. Hälsa och träning för att må bra är viktiga faktorer för ett rikt liv. Missa nu inte allt som sker denna första julisöndag i bygden.

Bilden nedan är från Länsposten när dom ifjol uppmärksammade historiens första Norsbäckssim. Ervalla SK arrangerar dessa och jag (Per-Åke) ligger bakom förslaget och genomförandet av alla moment tillsammans med andra drivna ESKare samt samarbetsföreningar.

20140706-030223-10943672.jpg

Share on Facebook