Bygdens ungdomens-hus

Först och främst är målgruppen för ungdomens-hus vid Hasses stationen tonåringar som går i högstadiet respektive gymnasiet. Alla åldrar är förstås välkomna men målgruppen och dess syfte är bra att känna till. Idag måndag kl.18:00 bjuds just dessa tonåringar in att säga sin mening med vad man vill göra på stationen. Hasse finns på plats och är väldigt lyhörd. Fredagar i juli är ju inbokade sen länge med grillkvällar mellan 18-21 där Hasses son Calle grillar det du har med dig att äta. Sallad, bröd och dryck köper du för en billig penning. Nästa fredag får stationen finfint främmande då BOWE kommer och spelar, grillar och sjunger. Nu fyller vi stationen allesammans för dessa behjärtans värda kvällar. Bygdekollot som äger rum V.33 kommer förlägga en av sina dagar på stationen. Nu vet ni vad ni gör på fredagar i bygden i juli månad. Måndagar tränar ni ju redan på tillsammans i bygden på Lyckevallen och i morgon avslöjar bygdenytt.se hela sommarprogrammet vid sommarcaféets onsdagskvällar. Som sagt ni hinner inte lämna bygden i sommar. Miljövänlig semester på hemmaplan, inte helt fel det inte.

20140707-012433-5073830.jpg

Share on Facebook