Bygdetv, avsnitt 9

Sommarföljetongen fortsätter genom bygden. Har nog aldrig träffat så många glada människor i samband med våra filminspelningar. Så många fina tillrop och värmande ord på vägen. Detta avsnitt är rekordlångt och då avspeglade vi “bara en söndag i bygden”. På gränsen att ni orkar sitta och titta hela avsnittet men ni får poppa lite popcorn och krypa ner i soffan när solen gått ner över bygdens trädtoppar. Annars är filminspelning en evig väntan som ni ser på bilden. Fortsätt mejla och tipsa om allt mellan himmel och jord, får man t om in fotbolls VM lokalt i bygden är det mesta möjligt med lite fri fantasi. Vi kommer plocka ur vår mejlkorg och föreviga en hel del tips i sommar. Följ oss på vår resa för en mer upptäckt bygd. När det ringer och mejlar personer som tack vare folder och bygdetv hittat platser de ens inte visste fanns då ler jag 🙂

Vi fortsätter att häpna själva av att alla avsnitt blir så bra men så måste det bero på alla underbara människor som finns här, håll tillgodo;

Bygdetv, avsnitt 9

20140709-234612-85572718.jpg

Share on Facebook