Lokalradion i bygden

Nytt avsnitt och nya upptåg i bygden. Så fort veckans avsnitt är klart finns det på bygdetv kanalen via youtube.com/bygdenytt. Igår fick vi besök av Radio Örebro som sände en hel halvtimme mellan 11-11:30 från Hembygdsgården. Rune Nordin som denna vecka via kapellets försorg sköter sommarcaféet fanns på plats och lyssnade och tyckte vi fick med det mesta. Litet jubileumet med det tionde avsnittet och det rullar på väldigt bra numera, såväl med tips som glada tillrop i mejlkorgen. Det är så tacksamt att sätta bygden på kartan men det är tack vare er sen som via mejl och sociala medier sprider dessa avsnitt till vänner i såväl vår bygd som långt utanför Svea rikes gränser. Boende i Australien, som härstammar från Hovsta har bl a hört av sig och kan visa upp avsnitten för nya vänner och släktingar hur det är i Sverige på landsbygden. Vackert så klart, eller hur? Hjälp oss fortsätta sprida allt detta till alla ni känner så bygden fortsätter blomstra.

Lyssna, 52.30 in i boulevard

20140717-001938-1178833.jpg

Share on Facebook