Auktion i bygden

Idag fredag är det auktion i bygden igen. Närmare bestämt i det västra hörnet uppe vid Hålahult. Senast var det ju i S.Klysna vid västra gårn den 17 maj då bygden fick fynda. Nu är det dags för en sån här populär sommarauktion som många förknippar med landsbygden på sommarhalvåret.
Ikväll är det sommarens sista fredagsgrillning. “Grillchefen” som Hasse själv väljer att kalla sonen har fått andra sysslor på fredagarna framöver. Ni tar med det ni vill grilla. Övrigt gällande dryck, sallad och bröd köper ni till självkostnadspris. Faktiskt så har besöksmängden ökat från första fredagen som lockade en familj till senast då alla bord och stolar gick åt. Har du inte varit vid stationen på ett tag så gör ett besök och träffa vänner och bekanta och se kulturprojektet som växer fram vid ungdomens hus.

20140717-232440-84280393.jpg

Share on Facebook