Högmässa i kyrkan

Bygdens församling bjuder upp till högmässa i kyrkan så här i sommartid. Högmässan leds av Björn Svärd och har på apostladagen till ära temat “sänd mig”. Altardekorationen kommer därmed dekoreras med blommor i varierande färger och inga ljus kommer att vara tända framme vid altaret. En stund att i stillhet sitta tillbaka och lyssna in dagens budskap i kyrkan är att komma till ro i kropp och själ.
Vilket säkert killen på cykeln också gjorde som på lördags lunchen passerade Klysna. På min löptur fick jag frågan ang en grusväg om den nådde R50 vilket jag svarade på och omvänt frågade om han cyklat långt. Från Stockholm sa han och idag var etappmålet Filipstad och slutmålet Oslo. Han ville också vara sig själv för en stund, nåja nån vecka el två men imponerande att människor gör saker som att testa sin kropps gränser. Det går inte att sätta ord på det men engagemang föder ringar på vattnet och sån kraft man finner när man lyckas är obeskrivlig. Då mår man riktigt riktigt bra, oavsett Vasalopp, vätternrundor eller marathonlopp.

20140717-002721-1641670.jpg

Share on Facebook