NA i bygden

Kommer en kommer fler efter, vilket bara är så roligt och uppskattat i dessa tider. I fredags kom NA i kontakt med bygdetv och ville medverka på inspelningen av veckans avsnitt. Om Radio Örebro direktsände ungefär 30min om vårt sommarprojekt i bygden så följde NA oss i över två timmar. Hur reportaget blev uppbyggt återstår att se men ju fler som upptäcker vår bygd via bygdenytt och bygdetv är välkommet. Se dagens NA för facit av fredagens intervjuer med mig (Per-Åke) och Niclas. Fler intervjuer är bokade med länsmedia kommande vecka då det just nu sprider sig bland allmänhet och media våra omåttligt populära avsnitt om vår fina bygd. Tack vare ni läsare som ger sån energi via allt stöd, fortsätt med det så fortsätter vi visa upp allt det goda som sker på vår landsbygd.

Summercamp ikväll som vanligt 19:30 på Lyckevallen, helt gratis för ESKs alla medlemmar för en friskare bygd.

20140718-215734-79054215.jpg

Share on Facebook