Fin uppskattning

Man har ju en förhoppning om att reportaget skall spegla den värme och känsla vi försöker förmedla i bygdetv. När det blir bättre än så med första sida på del 2 och helsida i mitten så blir man glad rakt igenom. Alla möten, människor och hus i bygden har något att berätta och förmedla, att kunna dokumentera detta för framtiden är så tacksamt. När vårt engagemang ger sån respons bland bygdens “vardagshjältar” så mår man helt enkelt toppen och det är en fröjd att läsa mejl, sms och andra kanaler som peppar oss. Har ni inte läst artikeln ännu så är det bara att klicka på länken nedan. Till er som mejlat och frågat om denna anslagstavla har haft ett inlägg om dagen sen 1/1 2012 och menar att bara det är en bedrift så ler jag bara och säger att det finns större bedrifter som jag ligger bakom. Att det t ex står en nybyggd treavdelnings förskola i bygden det är en bedrift långt över 900 inlägg men visst kan jag vara stolt över olika saker.

NAs bygdetvreportage

20140721-195652-71812812.jpg

Share on Facebook