Visafton ikväll

Förra veckan underhöll skolans vaktmästare och “2much” medlemmen Ulf Helmer bygden med melodikryss. Det kvälls öppna sommarcaféet vid hembygdsgården var välbesökt till sista stol. Vinnare av melodikrysset blev “BOWE” medlemmen Daniel Wester vars andra hälft i bandet bor liksom Ulf i Klysna. Vad passar då in på lodrätt åtta? Jo Tommy Glenberg för han bor också i just det Klysna. Alla vägar bär till Klysna nåja men till bygden vart fall. Ikväll styrs cyklarna och apostlahästarna åter till det populära och på onsdagarna kvällsöppna sommarcaféet vid Hembygdsgården. Det bygdenytt.se egentligen ville säga var att ikväll underhåller Tommy Glenberg med visor och sen att han bor liksom övriga musikanter i bygden är bara välkommet. Missa inte detta och boulesektionen spelar och värvar nya medlemmar likaså på onsdagskvällarna, 18:00 börjar allting ikväll.

20140722-230627-83187378.jpg

Share on Facebook