Fyrklöver i media

Idag möttes “bygdetv” av fjärde journalisten på enbart en vecka. Länsposten var med när avsnitt 11 slutfördes och avsnitt 12 påbörjades. Bl a intervjuades bygdens polis vid nya övergångsstället och bilarna åkte väldigt lagligt och fint genom kyrkbyn. Länspostens reporter var med och plåtade högt och lågt från mitten av vägbanan bl a bland lastbilar och länsbussar. Dagens Länsposten innehåller förstås inte reportaget men nästa torsdag kommer artikeln och finns den på nätet kommer den självklart länkas här. Sen avslutades intervjun i skuggan vid Hembygdsgårdens sommarcafé med en varsin fika alla tre, undertecknad, Niclas och Länspostens reporter. Radio Örebro, NA, Svt och Länsposten inom loppet av sju dagar i bygden, makalöst fantastiskt men så ligger det hårt jobb bakom “bygdetv” också.

20140723-231435-83675507.jpg

Share on Facebook