Bygdetv, vilken respons

Över 700 unika visningar på det mest sedda avsnittet. Över 200 visningar på ett dygn av det efterfrågade Hålahultsavsnittet. Vilken sannsaga det har blivit och på samma gång ett lyft mot nya nivåer för alla inblandade. Det finns följare från olika städer runt om i Sverige bortsett bygden. Längst bort som har hört av sig är Australien. Hur ett avsnitt går till “avslöjas” här och nu så alla får inblick vilken tid det tar att göra ett avsnitt på mellan ca 6-8minuter. Förjobbet vilket betyder ha klart med tid och plats samt vilka personer som skall vara med. Kontakta ett lämpligt företag som vill synas ihop med vårt budskap. Sen väl filmning, tar vi exemplet Hålahult så var vi tre olika gånger där på plats för att prata med olika personer. Sen filmar vi snacket på nån lämplig parkbänk i bygden, där flyttar vi runt i bygden. Avslutningsvis skall ljud och bild klippas ihop liksom text skall läggas till. Sist men inte minst görs färgkorrigering och sen laddas det upp på youtube. Vi får efter denna veckas mediabevakning så många e brev så vi nästan rodnar av ödmjukhet inför de åtta avsnitt som återstår. Ni är guldvärda allesammans och det är för er alla vi gör detta, ni som ger energi och uppmuntran. Tack, verkligen tack!

20140725-001124-684706.jpg

Share on Facebook