Norsebäcksbadet

Vilken badvecka vi har haft. Strålande sol med knappt något moln på himlen. Då kan ni räkna ut att bygdens nyrustade badplats varit populär. I torsdags slogs besöksrekordet igen vid en och samma tidpunkt, 36 bilar samt lägg då till mopeder och cyklar. Så fina lovord av arbetet under våren från besökarna. Det blev en riktig succé inför denna varma sommar som juli har bjudit på. Betänk då att en dag i april visserligen i solskenet satte fart på ett snabbt och osannolikt samarbete som redan i slutet av maj gav en nyinvigning. Det är så effektiva samarbeten sker och saker löses istället för att klaga på möten och inget blir gjort. Nu hade personerna på bryggan den aktuella dagen mandatet att ta tag i saker och ting för bygdens skull och dess besökare sommartid. Slutet gott, allting gott med vinnare i alla hörn av processen. Tänk om dessa personer hade vetat om succén redan i april, kanske kände vi på oss det.

20140725-001609-969762.jpg

Share on Facebook