Nordansjömötet 

Ja eller vad det numera korrekta namnet är; sommarmötet. Just av den anledningen att mötena inte längre är belägna till Nordansjö utan till Immanuelskapellet i kyrkbyn. Ifjol var det stort 100-års kalas med besökare och inbundna gäster långt utanför vår bygd och således region t om. Väldigt trevlig tillställning ifjol med ett knökfullt kapell till sista sitsen. Mer info kommer i veckan men kommande helg och således söndagen 9/7 för att vara exakt med start kl 15:00 är det kapellt som bjuder upp till dans. Jag är uppväxt med Nordansjömötet då kön ringlades lång av bilar längs Klysnavägen norrut mot Nordansjö när man stod på hölassen under gassande sol och man räknade alla bilar. Kontentan av detta var att man alltid tappade bort sig eller glömde bort hur många det var, det säger ju en hel del om alla bilar som passerade. Därmed inget fel på den tiden ang mitt ev dåliga minne, det har kommit på senare år. Nåväl skämt och sido men vissa minnen errar sig fast om min barndomsbygd! 

Share on Facebook