Anekdot, varsågoda!

Håll tillgodo och världen är bra liten. 

I lördags drog undertecknad mot huvudstaden och schack SM med yngsta dottern. Åkandes på Södermalm med bilen mot Eriksdalshallen så i slutet på gatan står en man och filmar Zinkensdamm. Jag säger till barnen; titta där, där står Stockholms svar på Niclas Lindahl. Vi åker närmare nedför gatan och alla i bilen instämmer att killen var verkligen lik Niclas. Med bara några meter kvar så säger bilens passagerar i kör, det är ju Niclas Lindahl. Tidig lördagsmorgon i huvudstaden står bygdeTV filmaren Niclas precis där vi passerar bland alla människor som vistas i huvudstaden. På med tutan, ner med fönstren och tjim och tjim och nog hörde och såg Niclas allt oss. Inte bara han heller utan bilen framför, bakom och på sidan då gatan var lika bred som lagårdsbacken. Lägg därtill alla som var ute och gick, men men så gör vi hemma i bygden då gör vi så även i huvudstaden. Riktigt skoj och något man kan skratta länge åt. 

Share on Facebook