BygdeTv 

Efter gårdagens anekdot kom många frågor åter, kommer BygdeTV återuppstå?  På den frågan finns svaret skrivet i stjärnorna, man skall aldrig säga aldrig men det troliga är inte att det produceras någon fjärde dvd vart fall då alla goda ting är tre. Det som dock är och dörren står lite på glänt är vissa nischade avsnitt om olika saker som kommit till sen alla 35 avsnitten mellan 2014-2016 bandades. Här finns lite olika axplock att jobba vidare med annars finns mycket dokumenterat över dessa tre åren om bygdens utveckling. 

Avslutar med att tacka alla som hört av sig ang den 41a födelsedagen. Avlöpte lugnt och trivsamt med nära och kära om man jämför med fjolårets som blev desto mer ståhej kring! Ta hand om varandra så kanske kanske bygdeTV dyker upp när du minst anar det. 

Share on Facebook