Brandrisk 

Idag lördag samt imorgon söndag så går veterantågen till och från Järle med disellok istället för ånglok. Det gäller att hålla sig ajour med inboxen oavsett sommar, höst, vinter eller vår så informationen når bygdebor och besökare. Väldigt fint reportage i NA om Hantverksmagasinet kan ju göra tillströmningen lite extra i helgen kanske. Det handlar om att hela tiden sprida denna interaktiva anslagstavla till så många ni kan då får ni reda på det senaste som rör vår blomstrande bygd tack vare alla som genom åren mejlar, messar eller ringer in saker som är på G, har hänt för att förvarna andra eller saker / info som måste ut för kännedom från myndigheter, föreningsliv eller bybor/företag. Fortsätt njut av en sommar som tyvärr är rekordtorr i vårt område, kan få konsekvenser inte bara för brandrisken utan också för grundvattnet framöver för många. 

Share on Facebook