Volontärer

September inleds med en strålande fin sensommardag i bygden där det var vackert så det förslog i solnedgången. Fortsätter efterlysa hjälp till kommande vecka; ÖSK på Lyckevallen – bygga marknadsgata vid hembygdsgården-diverse ståhej med bla konserthjälp. Se nedan; 

Parkeringsvakt / allt-i-allo. På onsdag kväll på Lyckevallen då det vankas publikrekord i år. Onsdag 5/9 saml 16:30 anmälan till Per-Åke och bygdens sportklubb. 

6/9 17:00 Köra bord från Järle, 18:00 bygga marknadsgata vid hembygdsgården. Meddela Tony, bygdens företagarförening. 

9/9 09:00; Det finns alltid något att göra denna lördagen framförallt har kvällens konsertarrangör bygdens baptistförsamling har efterlyst hjälp. Därav kontakta Rune Nordin om du har nån minut över på lördag. 

Denna vecka riktad medias och besökare blickar mot oss och vi skall vara den gode värden där bygden visar upp den stolthet som många många redan pratar om. Det kommer bli en vecka med onsdag / lördag som du inte vill missa boendes i bygden. 

Share on Facebook