Publikfesten närmar sig 

ÖSK kommer med starkast möjligaste lag, bortsett ordinarie målvakten Oscar Jansson. Känn på den……..ända sen datumet blev bestämt för ca 14 dagar sen har det putsats och fejats på arenan. Senaste dagarna har extra funktionärer anmält sitt deltagande till grillen, troligen dubbla kiosker, extra folk i entrén, parkeringsvärdar, gissa om det bakas i bygdens stugor, lotterier är förberedda och autografjägarna väljer ut sina mål för att säkra upp samlingen. Årets match i bygden, inget snack om saken och så många som har hört av sig att vilja peppa, hjälpa och stötta. Bygdens företagare står i givakt, lånar ut dels saker för att underlätta arrangemanget, köper samarbetspaket och rent handgripligen tar tag i saker och ting. Det är precis detta som gör bygden så unik när saker och ting händer då går man just “man och kvinner” ur huse och knyter näven i fickan och levererar storslagna insatser med små små medel. Varmt välkomna och entrépengen är blyga 50:- så man kan umgås, handla grillat och köpa lotter mm tillsammans. 

Share on Facebook