Weekend i bygden

I onsdagskväll kom över 300 besökare till bygdens nöjesfält för en fotbollsmatch. Nu väntas det arrangemang i dagarna tre i vårt område. Ikväll premiär för höstens  Gårnträffar, lek och spelkväll är vad det är ikväll. Samtidigt nästan som det är arbetskväll inför lördagens Ervalladagen gällande parkeringsytor mm kl 17:00. Lördag kan INGEN i bygden missa vad som sker, arrangemang högt och lågt samt nu över 20st utställare klara. Uppträdande av Daniel Wester och Ulf Helmer, öppethus förskola / skola, hinderbana mm mm. Det som fallit lite i glömska är ju söndagens händelse då församlingen arrangerar höstmarknad vid Axbergs kyrka mellan kl. 11:30-14:30. Helgen är räddad mina vänner och superdeluxveckan där bygden är på allas läppar spurtar nu över dagarna tre. 

Share on Facebook