Derbyseger & Div.4! 

Missa inte allt kalasande som blir i samband med lördagens avslutande seriematch i div.5 Örebro län för vad du än gör. 15:00 kommer Kumla BK och hälsar på och då skall bygdens krigare firas av rejält då uppflyttning säkrades borta på Fröjevi redan i omgång 20. Vi behöver allas stöd på plats efter denna mirakulösa säsong med ÖSK på bygdens nöjesfält som gav eko över vårt län så skall även seriesegern säkras inför hemmapubliken. På två derbyn mot grannen i öster slutade matcherna totalt 11-1 och då är inte killarna nöjda över gårdagens match som hemmalaget mest var intresserade av gula och röda kort tyvärr. Gästerna försökte bortse från detta och ser nu fram emot matchen och firandet på lördag hemma i bygden även om det var nåt visst att fira ett avancemang på Fröjevi av alla arenor i länet! 

Share on Facebook