Bygdens LRF-avd 

Fjolårets succé från Axbergs – Ervalla LRF avd med att bjuda ut elever till ett par gårdar i bygden följdes upp återigen i år. Ifjol var det bygdens skola och i år var det skolan nästgårds med samma ansvariga rektor, Åsa Björkman dvs Ölmbrotorps skola. Konceptet var väldigt snarlikt och det är skoj att så här i efterhand att så många pratar väl om det när man far kors och tvärs denna veckan i bygden och förbereder lördagens stora “happening”. Jag själv var ju inte hemma i förra veckan när denna dagen arrangerades jag var i Malmö hela veckoslutet men lovorden nådde ända ner till landets sydligare breddgrader. Sträck på er alla inblandade parter, LRF, rektorn och kommunen m fl. Vad blir nästa steg ännu en skola närmare staden kanske ? Den som lever får se………

Share on Facebook