Jubileumsrallyt 

Här kommer all matnyttig information du behöver för att besöka bygden under lördagen. Start och mål på Kvinnerstagymnasiet kl 11:01. Sträcka 1; är Seltorp följt av sträcka 2; Dyltastigen. Därefter service vid Kvinnersta och fylla på lite vätska kanske inför vad som komma skall; sträcka 3 Järle. Start här 12:50 men alla vägar avlyses idag kl 07:00 till 19:00. Finska VM rallyt hade Ouinpoija (24km lång), svenska rallyt har Colins crest…….100 års jubilerande SMK Örebro med sin rikspokal har allt detta i årets rekordlånga sträcka tre. 27km lång, knixigt, kuperat, lömskt, grus blandat med asfalt, småslyft, dolda nyp, fullfartssträckor. Bege dig till Vallby, Torpa eller Hult dä finns parkering, program och servering. I Åboda finns enbart parkering men allt detta för att du skall trivas underskott besök i bygden. Respektera markägare, parkera bilen på anvisade platser och lyssna på vägvakter för din säkerhet så kommer alla vara riktigt nöjda över årets jubileumstävling. Återigen varmt välkomna! 

Share on Facebook