Fibernytt

Det börjar återigen ramla in lite frågor efter maj månads glädjebesked från Fibergruppen, vad händer nu ? Därav var det dags att ta och samla ihop lite info från inblandade parter och sen får ni sprida detta vidare för kännedom till alla berörda hushåll under etapp 2. Avtalen bygdebor utefter “Ervalla 2” skrev under sa ju fiber senast december 2018, den tidsplanen som bortre gräns skall hålla meddelar Fibergruppen. Det som gäller denna vinter är att alla papper skall vara helt klara och sen så fort vintern (ev tjäle) lämnat bygden så kommer ni återigen se grävskopor i bygden och då mellan “stamledning” och avtalsbundna hushåll då “stambanan” utefter “Ervalla 2” ligger i backen redan sen samförläggningen. Så tystnaden i höst an mullrande grävmaskiner har sitt svar, det är nu enligt Fibergruppen pappersjobb som gäller. Håll tillgodo med informationen och framgent kommer vi stöta på igen för blåslampa behöver alla så projektet går i lås enligt avtalad tidsperiod. 

Share on Facebook