Schack 17:00

Först och främst, schack i em trots höstlov kl 17:00 i matsalen. Nu är bygdenytt.se uppe igen trots fyra dygn ute i världsrymden eller vem vet i Nordkorea eller Ryssland. Kort och gott sidan blev kapad, dock har inga lösenkrav riktats vilket heller inte skulle ha betalats så klart. Då hade jag byggt upp en ny variant för dessa fyra dagar har varit rena mejlstormen till mig ang att ni inte kommit åt viktig information rörande bygden. Inlägg har skrivits under dessa dagar men inte gått att ladda upp då hela sidan varit nere. Ikväll kommer en översyn ske av allting igen då för att försöka förebygga att detta inte händer igen. Binder alltid framåt och uppåt men viss lite merarbete blev det men tur att det inte är något kvällsmöte ikväll! Tack för alla era mejl, mess och sms men detta bortsett felsägningar har legat bortom mina åtaganden, så lätt stoppar de inte denna interaktiva anslagstavla här i bygden. 

Share on Facebook