Ljusmanifestation

Minnesgudstjänst kl 16:00 idag i bygdens kyrka med såväl Ervallakören och stämmingsfullt fackeltåg efteråt till minneslunden likt tidigare år. Idag är en dag man kopplar bort stress och jäkt och minns alla som längre inte fysiskt vandrar intill oss; vänner, släktingar och andra personer som ligger oss nära. En dag att minnas och reflektera med ett leende på läpparna och en tår i ögonvrån då allting inte varar förevigat men minnet lever kvar så långe våra egna hjärtan slår. Ta hand om er alla och stanna upp, tänk till vad som är viktigt för dig här i lokal samhället. Gemenskap, vänskap och kärlek står överst på de allra flesta önskningar. Med detta ta hand om varandra för morgondagen vet vare sig du eller jag någonting om. Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna! 

Share on Facebook