Energipåfyllning

Dessa träffar borde alla förtroendevalda besöka inkl landsbygdssamordnare. Inget gnäll, inga offerkoftor, inget motvalls utan möjliggörare och sån urkraft att du kan flytta berg. Varje ort sitt eget unika exempel, varje eldsjäl kunde visa på sin konkreta lösning och kvällen blev natt och nya idéer föddes och delades med sig vidare. Visitkort, e post och sociala medier utböts och en sak var varje gemensamma nämnare. Sprid framtidshopp, få bygden delaktig och informera om vad som händer regelbundet och när man då sa att man driver en anslagstavla med ett inlägg om dagen skaka ingen på huvudet som lokalmedia mm gör här, de säger snarare att tur nån har fattat poängen och “orkar med”. Detta inlägg läses av många olika besökare som gett respons på våra idéer i bygden och ja avundsjuka finns men vi kan nå högre mycket högre om bara DU vill! Jag lägger ner 24/7 och brinner för (lands)bygden alla dagar oavsett årstid, månad eller veckodag. Häng med in i framtiden med öppna ögon och stora öron. 

Share on Facebook