Sex års kalas!!!

Ja det stämmer bygdenytt.se skall börja förskoleklass……… nåväl men denna interaktiva anslagstavla med (snart) två miljoner unika besök har växt sig större än vad jag någonsin kunde ana när den såg sitt ljus. Något så självklart var så ovanligt i så gott som hela landet att media långt utanför det lokala fick upp ögonen över satsningen. För mig var det självklart då man slapp dela ut ca 650 lappar till alla hushåll i bygden utan man kunde uppdatera en interaktiv anslagstavla som nu följs av fd bygdebor långt utanför Europa av alla mejl att döma. Jag får frågan ofta hur länge jag kommer orka men det bygger inte på det utan det bygger på alla er som läser, skickar in och kommer med feedback för en kreativare bygd där makten att förändra kommer underifrån. Häng med för du bestämmer hur länge sidan kommer finnas kvar, ingen annan! Sidan uppstod 1/1-2012 och har sedan dess rullat på dagligdags efter tips och förslag från er, så sträck på er allesammans för det är många som ligger bakom denna unika satsning.

Share on Facebook