Årets traktorrace

Ja du läser rätt, planeringen ligger för att LRF Axberg – Ervalla tillsammans med fler intresserade föreningar skall arrangera ännu ett race. Platsen är inte spikat men datumet är klart, lördagen den 15/9. Detta datum är oerhört viktigt att alla föreningar och personer involverade i bygden sprider via sociala medier och andra kanaler då detta är väldigt många som har frågat efter årets traktorrace och dess ev datum. Som det ser ut nu får ni också hålla tillgodo med min stämma som guide genom alla heat liksom senast då jag blivit förvarnad. Då är ju vart fall valet över och vem vet hur det slutar men jag har tackat ja oavsett framtida uppdrag eller arbetslöshet. Många i bygden som sett framemot att det finns ett datum så nu kan träningen börja. Missa ikväll inte schacket 17:00 och hälsopasset 18:30.

Share on Facebook