Bygdens värdskap

Igår onsdag var Åza Zastell tf Näringslivsdirektör på resa i bygden. Det utåtriktade besöket på em gick till Rasmusbyn. Ett stopp vid bygdens skola hanns med för att hälsa på eldsjälen Jan-Olof Lindh och alla schackspelande barn och ungdomar. Sen var det kvällsmöte vid “bygdens” vård och omsorgsboende (i Ölmbrotorp) kring näringslivsfrågor och annat som låg besökarna varmt om hjärtat. Bygdenytt.se kan redan nu avslöja att Åza inom kort kommer besöka bygden igen och då Mogetorps Wärdshus efter påtryckningar för att se om kommunen kan göra mer i frågan kring det som sker där nu. Allt efter att den underskattade kraften som kommer underifrån och kan flytta berg i vilja att nå samstämmighet och dialog kontakt undertecknad. Tack till alla som stod värd igår och detta kommer vara en viktig pusselbit framöver i bygdens vision att fortsätta ta plats och utrymme långt in i framtiden.

Share on Facebook