Bygdens natur

Ni fyller min mejlbox väldigt snabbt på en dag när medias roll att spegla livet i bygden korsar mig. Så många frågor om älgen som passerade över tomten den kalla januari fm ? Jodå visst var det så, t om två stycken men filmkillen fick inte in båda samtidigt när de gick över Klysnavägen då de höll replängdsavstånd. Ni skall veta att solens strålar formligen slog gnistor i bygdens vackra natur att de två reportrarna höll på att tappa hakan. Då var det bara “a ordinary day in the village”. Det är detta jag försöker förmedla gång ut och dag in, det vi tar förgivet är långt ifrån förgivet för andra så bli inte hemmablinda utan uppskatta det som finns i din närhet och ta vara på det. Jag gör det och tyr mig till människor som vill uträtta saker och sprida goda exempel vidare!

Vill ni läsa hela så kolla i NAs bostadsbilaga idag lördag alt upplåst artikel på nätet. Här i fokuseras på bygdens storslagna natur!

Share on Facebook