Årsmöte no 3 

Bygdens sportklubb och byalaget i Järle har slutfört sina och tredje gänget ut blir paraplyförening i bygden dvs bygdelaget själva. Ett år lite i vakuum av egna arrangemang bortsett Ervalladagen sen har självklart anslutna föreningar haft väldigt händelserika år under 2017. Bygdenytt återkommer under fredagen vad som sker i “huvudstyrelsen” då det på förhand aviseras avhopp både på perioder som går ut men även mitt i valda perioder. Bygdelaget är en viktig motor i bygden för att kraftsamla föreningar i frågor och samverkan med kommun, Region och Länsstyrelse m fl. Hur innevarande år dvs 2018 kommer se ut personellt återkommer vi med efter kvällens årsmöte. Församlingshemmet i kyrkbyn är platsen och tidpunkten 18:30 och arrangemanget är ett samarbete mellan församlingen och sportklubben som hjälps åt i sann gemenskap och samarbete. 

Share on Facebook