Går’ns årsmöte

Hej alla goa! (Meddelande från bygdens Går’n)

Här kommer inbjudan till årsmöte den 1 mars kl 18.00 i Ervalla skolans matsal. Gårn bjuder på fika. Anmälan sker till mig Maria Johansson, 0709503863 alt ekorren@gmail.com.

Vi behöver förstärka styrelsen med två ledamöter. Det är viktigt för oss att ha en fulltalig styrelse så att vi kan fortsätta. Vi träffas i styrelsen över en fika ca två gånger per termin. Det är absolut inga krav på att vara med vid varje gårn tillfälle (Halloweendiscot och sommaravslutningen är det bra om vi kan vara alla i den mån det är möjligt). Det har varit bra med föräldrar varje gång som hjälper till och det fungerar just nu väldigt smidigt. Vi som går sist och låser är hemma 21 så det är gott om fredagkväll kvar. Du gör precis så mycket som du vill/har utrymme för som styrelsemedlem. Vi fyra som kommer fortsätta (Max, Maria, Jenny och Anne) har suttit ett tag och vi har fått snurr på det mesta tycker vi så nu är det verkligen inte betungande. Har du frågor eller funderingar så hör bara av dig! Vill du nominera någon eller om du själv vill prova ett år så anmäl till ovanstående. Motioner ska vara inlämnade senast 26/2.

Ha det gott och njut av vårt fina sportlovsväder!!

Share on Facebook