I väntan på nästa OS

Det har kommit några få reflektioner under helgen på mitt medaljtips här på bygdenytt från den 9/2. Stack ut hakan och sa 13 medaljer och när båda curlinglagen vann sina semifinaler så var antalet i hamn. Kunde ju bara inte låta norskan Östberg spurta förbi Stina Nilsson så 14 medaljer och det bästa vinter OS någonsin säger ju en hel del, wow. Om fyra år Peking men först sommar OS 2020 och redan i sommar ett fotbolls VM mm.

Dock måste jag säga att bygden detta sportlov och OS verkligen har levt upp, det har sportats högt och lågt men mest kanske ändå framför alla diverse tv apparater i bygden. Sträck på er alla svenska OS deltager trots några floppar så blev det alltså det bästa vinterspelen någonsin. Nu skall vart fall jag sova lite mer regelbundet på nätterna framöver!

Share on Facebook