Hovsta pastorat

Det kan man verkligen instämma att det är en massa nyheter kring Svenska kyrkan i bygden. Axbergs församling går upp i Hovsta pastorat tillsammans med grannarna från Glanshammar. Kommer det bli nån förändring, säkert på sikt. Förhoppningsvis till det utvecklande men den som lever får se och påverka de förtroendevalda inom Svenska kyrkan om du har åsikter och idéer åt vilket håll det drar iväg! Ny tidning vart fall damp ner i lådan och läser ni där allting som sker så ser ni att ni bor i en bygd som är på tå. Var ikväll ordf på årsmötet med Latorps byalag och där sa en herre i församlingen att för att lyckas kanske vi måste flytta till Ervalla……..

Jag vet att Latorp gör stordåd och att vi gjort stor skillnad tidigare för att få igång denna positiva känsla som finns nu. Inget kommer gratis och de som lyfter vår bygd är människorna som bor här, inga andra inte.

Share on Facebook