Årets infofolder

På ritbordet ligger den sjunde upplagan på bordet som bygdenytt.se delar ut i bygdens brevlådor och fyra turistbyråer i närområdet sen allting startade 1/1 2012. En ren service för att visa upp allting vackert som sker men även allt som händer och 2018 verkar vara ett år som når oanade höjder innan det knappt börjat. Traktorrace, div 4 fotboll, nationaldagsfirande, midsommar, valborg, Järle marknad, osv osv. Därmed om ditt arrangemang vill vara med måste det in med datum och plats innan 10/4. Sen är det tyvärr kört, förlänger en vecka. Vill företag i bygden synas här kommer tre rutor säljas in för att säkra finanseringen av utskicket. Tveka inte att skicka in dina bidrag för sen kan svarat bara bli, attans varför glömde vi bort vårt arrangemang för ?

Företag och föreningar hör av sig till undertecknad via klysna@hotmail.com alt 070-5679564 (mest sms el mobilsvar pga mycket mötessittande)

Share on Facebook