Ljuv musik

När man kämpar och sliter på olika plan för en livskraftig landsbygd och bygd då är det bra att använda sig av fakta ibland. Landsbygdens utveckling är nästan dubbelt så stor som stadens räknat i procent. Lätt att glömma bort och hela tiden leta motsättningar istället för samverkan och finna de bästa av två världar. Helt säker på att landsbygdens tid är kommen, aldrig förr har det pratas så mycket landsbygd och att tillgångar skall vara kvar i bygden osv osv

Jag är en obotlig optimist som inte ger mig i första taget och ju mer siffror som ger faktagrund underlättar vidare processer. Tänk bara här i bygden utvecklingen på skolan och förskolan sen nedläggningshotet i mitten av 2000-talet började. Allt går bara man vill och tänker in helhetspusslet hur man får en stoltare, engagerad och delaktig bygd! Stolta ja, långt ifrån nöjda!!!!!!

Share on Facebook