Årets Landsbygdsriksdag

Traditionella bygdekortet från Landsbygdsriksdagen är genomfört. Så som Lasse sa; bygdens grabbar i Fjällräven Center i Örnsköldsvik. Dock var det nog sista “riksdagen” för Lasse som bygdebo, nästa Landsbygdsriksdag tar han tyvärr kort med Gotlandsgänget när får vår del flyttlasset går i sommar till vårt stora förtret…….. Nej då Lasse men tråkigt är det för du har lärt mig mycket och alltid stått stadigt på jorden utan överord men med fakta bakom dina ord. En pålitlig hårt arbetande bygdebo som jag ser/sett upp mycket till. Sen leder du antalet besök på Landsbygdsriksdagen med råge då nummer tolv har nåtts av Lasse och jag har kommit igång bra på senare år och kommer framöver fortsätta besöka dessa som bygdebo, fler får självklart vara delaktiga. Tack för helgen Lasse och tack återigen för alla dina insatser för bygden dessa kommer jag ta med mig in i framtiden.

Share on Facebook