Livet på landet

En väldigt matnyttig tidning numera från kommunens landsbygdsenhet. Musik och kultur på landsbygden, fiberdragning och Hjälmaren mm. Dock i detta nummer verkar norra hörnet glömts bort rejält och det trots t ex landets äldsta stationshus, Lasse-Maja grottan mm listan här i bygden kan göras lång och speciellt inför vårt bejublade nationaldagsfirande. Karin Barton var den som fick försvara bygdens färger men kommande nummer hoppas vi allt att den kanske mest livskraftiga delen av kommunen till ytan uppmärksammas därefter. Vi har ju närmare en rekordsommar och höst att vänta i vår bygd framöver! Vi alla får hjälpas åt att sätta bygden på kartan och aldrig slå oss till ro. Dock ingen kritik MIT övrigt innehåll, väldigt matnyttig som sagt men bygden missades nästintill helt.

Share on Facebook