Två månader kvar….

Lördag 15 september äger den femte upplagan rum av Traktorracet i vår bygd. Denna gången ny arena igen för tredje gången i tävlingens historia; Nu Hult Säteri. Alla exakta hålltider mm kommer vi komma åter med många gånger men nu skall dagen och platsen ut till alla bygdebor, besökare samt nära och kära! Rätt marknadsföring så kommer förhoppningsvis publikrekordet fara all världens väg. Anmälan börjar så sakteliga sippra in till LRFs Axberg – Ervalla som är huvudarrangör för racet med samarbetsföreningar som sen ansvarar för olika stationer och arrangemang under den aktuella lördagen. Marknad-servering-bygdepub mm är att vänta och pilbågen spänns nu när det blir heldagsarrangemang med kvällens musikupplevelse. Boka redan nu in 15/9 lunch-em-kväll-natt vet ja!

Share on Facebook