DVD:er

Många frågar igen efter våra unika samlar DVDer. Det kommer inte tryckas upp några nya, ettan såldes slut första sommaren direkt efter all uppståndelse och nyhetens behag. Tvåan och trean finns kvar för försäljning där vi numera säljer en för 200:- men då bjuder vi på den andra. Så köper du t ex tvåan får du trean på köpet och omvänt. Bjuder dock inte på samma DVD som du köper, detta för att få spridning på alla avsnitt och speciellt inför höstens traktorrace i bygden igen. Den fjärde sommaren kommer inte samlas på dvd utan mer ett reunionavsnitt som nostalgiskt läggs ut på tuben till alla som ville se det senaste i vår bygd. Många pratar, vi försöker förmedla känslan över vår blomstrande bygd för boende, besökare och nyfikna människor. Goda exempel kommer alltid att föregå bittra bakåtsträvare är mina ledord. Håll tillgodo och inom kort är den fjärde sommaren ute i en digital enhet nära dig.

Share on Facebook