Folkfest i bygden!

Femte upplagan av bygdens traktorrace ägde rum idag lördag vid Hult säteri med undertecknad som konferencier. 12:00 började allting då den lokala marknaden öppnade sen rullade det på med stubbrace, maskinutställning, veteranbilsutställning, Traktorracet samt avslutande afterracet med bygdepub på magasinet. En klockren succé vädermässigt med många besökare utefter tävlingsbanan. Ponnyridningen inbringande hela 2520:- som skänktes oavkortat till Barncancerfonden från Erikslunds islandshästar. Vinnare 2018 blev Patrik Johansson, Östanby efter strålande körning hela em. Tack till alla inblandade och så här hjälps man åt i en levande attraktiv landsbygd.

Hela tidigare vinnarlistan med boendeort och arrangörsplatsen inom parentes;

2018- Patrik Johansson, Östanby (Hult säteri)

2016- Nils Larsson, Fridhem (Dyltatorp)

2014- Hans-Åke Sörman, Klysna (Dyltatorp)

2012- Anton Mollberg, Sundtorp (Lyckevallen)

2010-Hans-Åke Sörman, Klysna (Lyckevallen)

Share on Facebook