Årsmötestider

Först ut denna kväll redan är bygdens sportklubb som kl 19:00 ikväll på “nöjesfältet” Lyckevallen samlar sina medlemmar. Samma kväll äger spelordningsmötet rum där sommarens div. 5 serie spikas så då vet vi mera hur allting ser ut under årets säsong, april-september. Som namnet förblindar dvs bygdens sportklubb bedrivs också rörelsepass för barn såväl barngymnastik, göbba och daminnebandyn, onsdagsfys samt ungdomsfotboll så det är lite upp till bygdens medlemmar och boende vad som efterfrågas! Du är medlem likaså och stödjer en kreativ, friskvårdande bygd för allas goda hälsa och för ungdomarnas fritid?

Plusgiro 125902-7, 150:- enskild medlem och 350:- för hela familjen. Märk ditt namn vid inbetalning och du stöder dina grannar i bygden att kunna idrotta tillsammans.

Share on Facebook