Påskpyssel

Först och främst påminns bygdens barn och unga kopplade till åk F-6 att det vankas Går’n ikväll igen med tema påskpyssel kl. 18:30-20:30. Nu över till gårdagen och den historiska första Landsbygdsnämndens sammanträde i vår bygd. Platsen på dagen var Rasmusbyns matsal dit 20-talet förtroendevalda hade inbjudits. Lägg därtill Landsbygdsenheten, ekonomer, Näringslivsdirektören och Säkerhetssamordnaren på kommunen så vart det ett stort följe i bygden. På kvällen var det förbättringspromenad med trygghetsglasögon och även där ett stort följe av bybor, förtroendevalda och media. Byabladet, NA, Landsbygdsnytt samt så klart bygdenytt. Solen sken och byn visade sin bästa sida av ett vårlikt Järle. Fler av dessa arrangemang gör att bygden sätter samman “vi-känslan” ännu mer igen.

Share on Facebook