Händer i nordväst

Nu har det även meddelats lite sporadiskt vad som bl.a händer i Sabbatsberg och Järle under hösten. Håll koll sen i kalendern för ständig uppdatering eller förändring. Men här kommer lite sammanfattande punkter från byarna i vårt nordvästra hörn.

Sabbatsberg meddelar att “skojterna” börjar inom kort och att inbjudan kommer komma ut. Luciafesten den populära med auktion och framträdande sker den 8/12 kl: 19:00 “Seven-eleven” kommer också meddelas inom kort när det börjar och söndagsskolan är ju redan igång.

Järle meddelar att det sker dockverkstad med kasperteater lördagen den 28/10 kl: 15:00 samt Irländsk afton den 10/11 kl: 19:00 till en kostnad av 100:-. Vill man boka Järlegården framöver så gör man det nu hos John och Linda. Bokningskalender finns på Järlebyalags hemsida så du ser om det är ledigt innan du kontaktar dem.

Share on Facebook