Järletrampen

Många frågor kommer om bansträckningen och då kommer ett svar här till bygdens första cykellopp för hela familjen. Start 10:00 den 9e maj (anmälan 09:30) vid Järle station. Sen söderut via flåtakorset, Torpa. Vidare österut mot Lyttebäck, Vassa och Vassängen till Vallby. Väl ute på Klysnavägen är det norrut som gäller till Sjöbodakorset dör vi tar ett varv runt sjön och sen vidare norrut till Hult säteri. I Hult tar banan vänster och söderöver via Kanan, Grindtorp, Åboda och åter i Järle igen. Ca 25km och maxtid 4h målet stänger kl14. Ingen vätska finns efter vägen men saft/vatten bjuds vid målet och enklare servering finns att köpa vid start/mål. Kostnad: 50:- vuxen och 20:- barn utlottade priser på nummerlappen. Häng med DU också i bygdeklassikern 2013. All medverkan sker på egen risk och trafiken rör sig som vanligt på bygdens vägar.

20130428-112136.jpg

Share on Facebook