Mediabevakningen

Inför lördagens arrangemang var ju målet med veckan att media skulle hjälpa till att hålla intresset uppe under dagarna fram till morgondagen. Om dom gjort, mer än önskvärt är facit och då återstår höjdpunkten på lördag. Tänk sen alla ambassadörer i bygden som sen sprider intresset vidare till nära och kära inför lördag. Vädret är med oss och har varit så hela veckan, ja mer eller mindre hela sommaren. Arbetskväll kl 17 ikväll för alla inblandade föreningar så att allt är i sin ordning inför lördagens stora evenemang på orten. Att bygden kraftsamlar kan man verkligen hålla med om, ett digert program skall avverkas under lördagens soliga timmar. Besöksantalet här på bygdenytt.se har den senaste veckan skjutit i höjden likaså vilket talar om ett gott intresse.

20130906-024424.jpg

Share on Facebook